Najděte nejlepší personální agentury, pracovní agentury, agentury práce.

Ochrana osobních údajů

RB recruitment s. r. o., provozovatel webových stránek www.personalniagentury.cz, si je vědom skutečnosti, že při své činnosti zpracovává informace, které mají charakter osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů. Společnost RB recruitment s. r. o.. prohlašuje, že si je vědoma důležitosti ochrany takových údajů a dodržování všech zákonných a etických pravidel souvisejících s jejich zpracováním považuje za významnou povinnost vůči svým zákazníkům. Společnost disponuje mnohými operačními funkcemi pro ochranu důvěrných a osobních informací.

RB recruitment s. r. o. při své činnosti nezpracovává citlivé údaje o registrovaných uživatelích, především osobní údaje o národnostním, rasovém nebo etnickém původu, politických postojích, členství v odborových organizacích, náboženském a filozofickém přesvědčení, trestné činnosti, zdravotním stavu a sexuálním životě.

RB recruitment s. r. o. používá elektronickou poštu (dále jen e-mail) jako standardní informační kanál v obchodním styku. Některé procesy systému www.personalniagentury.cz využívají při komunikaci s uživatelem e-mailovou adresu uvedenou v registračním formuláři automaticky. Jedná se zejména o ověřování zadaných osobních údajů, zasílání přístupových údajů k zákaznickému účtu, oznámení o stavu realizace objednávky nebo o speciálních výhodách. Správné zadání e-mailové adresy uživatele je nezbytné pro korektní průběh procesů a nelze bez něj dokončit registraci na www.personalniagentury.cz.

Takto zasílané zprávy mají charakter obchodního sdělení ve smyslu ustanovení zákona č. 480/2004 Sb., O některých službách informační společnosti, proto je současně s uvedením e-mailové adresy vyžadováno udělení výslovného souhlasu s použitím e-mailové adresy pro zasílání zpráv ve smyslu tohoto zákona.

Cookies

Cookies jsou malé datové soubory, které jsou nezbytné pro správnou funkci stránek, a které proto někdy umísťujeme na váš počítač, tak jako ostatně většina velkých internetových stránek.

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítače nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Jak se cookies používají?

Tento web využívá cookies dle tabulky níže. Některé z nich nám pomáhají sledovat, které části webu jsou nejnavštěvovanější. K tomu používáme nástroj DoubleClick od Google. Pokud Vám nevadí sledování návštevnosti, ale nechcete být identifikováni, můžete vypnout unikátní identifikaci prohlížeče a povolit použití cookies na našem webu. Případně můžete níže na téže stránce nainstalovat opt-out rozšíření pro všechny weby (funkčnost tohoto řešení je plně v režii firmy Google).

název vyprší zdroj účel
PHPSESSID uzavřením prohlížeče vlastní Slouží pro označení dat uživatele, která se uchovávají na serveru. Jedná se o informaci o přihlášeném uživateli, rozpracovaném inzerátu (při zadávání/úpravě inzerátu), filtrech v seznamu životopisů přihlášeného uživatele, prokazování přítomnosti člověka (CAPTCHA).
eu_cookie_consent po 30 dnech vlastní Slouží k uložení rozhodnutí návštěvníka ohledně ukládání cookies. Návštěvníka nijak neidentifikuje.
__utma po 2 letech třetí strana Slouží pro sledování návštěvnosti webu a oblíbených akcí návštevníků. Identifikuje konkrétního návštěvníka.
__utmt po 10 minutách třetí strana Slouží pro sledování návštěvnosti webu a oblíbených akcí návštevníků. Omezuje zatížení při vyšší aktivitě návštevníka.
__utmb po 30 minutách třetí strana Slouží pro sledování návštěvnosti webu a oblíbených akcí návštevníků. Pomáhá rozlišit nové návštevy.
__utmc uzavřením prohlížeče třetí strana Slouží pro sledování návštěvnosti webu a oblíbených akcí návštevníků. Pomáhá rozlišit nové návštevy.
__utmz po 6 měsících třetí strana Slouží pro sledování návštěvnosti webu a oblíbených akcí návštevníků. Identifikuje odkud návštěvník přišel (zadáním adresy, reklama na jiném webu apod.).
__utmv po 2 letech třetí strana Slouží pro sledování návštěvnosti webu a oblíbených akcí návštevníků. Umožňuje uložit dodatečná data při měření konkrétních funkcí.
sid
Sklik-[číslo]
po 30 dnech třetí strana Slouží pro sledování návštěvnosti webu z reklamních odkazů (především PPC).

Jak upravit využívání cookies

Využívání cookies lze upravit podle toho, jak potřebujete (např. je můžete vymazat). Podrobné informace uvádí stránky aboutcookies.org. Můžete vymazat všechny cookies, které jsou již na vašem počítači a  většina prohlížečů také nabízí možnost zabránit tomu, aby byly cookies na váš počítač ukládány. Pokud však tuto možnost využijete, budete zřejmě muset manuálně upravovat některé preference při každé návštěvě daných stránek a nelze ani vyloučit omezení některých služeb a funkcí stránek.

Hlavní funkcí, která využívá cookies, je zadávání inzerátů a přihlášení. Příslušné cookies tedy slouží k poskynutí vyžádaného obsahu a služeb, jak je popsáno výše, a nelze je tedy v rámci této stránky vypnout. Ukládání osobních a identifikujících údajů v rámci těchto cookies se lze vyhnout nepoužitím příslušných funkcí.

Další identifikující cookies lze na této stránce snadno povolit nebo zakázat pomocí následujících odkazů.
Nyní jsou cookies povoleny. Povolit cookies / Zakázat cookies.

Klientský servis

O Personální agentury.cz

Personální agentury.cz - agentury práce provozuje RB recruitment s.r.o.

Jsme jediný specializovaný portál na personální agentury, pracovní agentury, agentury práce a au-pair agentury v ČR. Navíc u nás najdete jednoduchý přehled agentur, které zajišťují nejrůznější práce v zahraničí. Využijte možnost hledat zaměstnání,job, jobs přes pracovní agentury.

Pro uchazeče o práci

Pro firmy

Personální agentury: Praha 1 | Praha 2 | Praha 3 | Praha 4 | Praha 5 | Praha 6 | Praha 7 | Praha 8 | Praha 9 | Praha 10 | České Budějovice | Jindřichův Hradec | Písek | Brno-město | Cheb | Hradec Králové | Rychnov nad Kněžnou | Česká Lípa | Liberec | Karviná | Nový Jičín | Opava | Olomouc | Pardubice | Ústí nad Orlicí | Plzeň-město | Rokycany | Tachov | Benešov | Beroun | Kladno | Kolín | Kutná Hora | Mělník | Mladá Boleslav | Rakovník | Chomutov | Děčín | Litoměřice | Most | Ústí nad Labem | Havlíčkův Brod | Jihlava | Pelhřimov | Třebíč | Uherské Hradiště | Vsetín | Zlín | Ostrava-město | Plzeň-sever

Webdesign a webové stránky