zpět na články pro zaměstnavatele

Osm nových pracovníků za 3 pracovní dny? Ano, umíme!

Pro zaměstnavatele

Je úterý odpoledne a zvoní telefon. Klient potřebuje nejlépe za 10 dní 6-8 lidí do výroby, ale včera bylo pozdě. Znáte to... 

Jde se na to. Rozbíhá se kolečko - inzerce, portály, facebooková kampaň, databáze. Termín není šibeniční, ale je potřeba si k tomu sednout a makat.  


 80 reakcí za 24 hodin 

Inzerce zabrala. Máme z čeho vybírat. Na inzeráty a kampaň nám přišlo osmdesát reakcí a je potřeba se tím vším protelefonovat a pozvat na pohovor.  
Nejvíc nám z pohledu reakcí zabrala inzerce na portálech. Facebooková kampaň nebyla tak efektivní, ale skvěle pomohla na větší pokrytí informace, že se nabírá. 

 

V úterý přišla objednávka, ve čtvrtek ráno první pohovory, v pondělí nástupy 

80 reakcí jsme obvolali v průběhu pár desítek minut. Výsledkem bylo 22 domluvených pohovorů a tam už jsme cítili, že se objednávku podaří naplnit.  
Čtvrtek dopoledne probíhaly pohovory, v pátek se všichni zasmluvnili, proběhly vstupní lékařské prohlídky a v pondělí ráno nastoupilo všech požadovaných osm lidí do práce.  

Klient, pro kterého jsme objednávku plnili, je globální výrobce v oblasti mechanických řešení pro zdvihací průmysl v Ostravě. 
_____ 

Řešíte zrovna problém s nedostatkem uchazečů?  
Napište na mail obchod@comacjobs.cz váš aktuální problém a najdeme společné řešení. 

____ 
Jsme Comac jobs. 
Ryze česká personální agentura od roku 2011. 
Člen skupiny Comac holding. 

Marek Lintner (Comac jobs s.r.o.) | 04.04.2024